ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ COMENIUS UNIVERSITY IN BRATISLAVA

Ιούλιος 30. 2016 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ COMENIUS UNIVERSITY IN BRATISLAVA Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια θα θέλαμε ολόψυχα να συγχαρούμε τον φοιτητή μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος ΠΡΩΤΟΣ ανάμεσα στους πρώτους  ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις 15 Ιουλίου 2016.

Ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου, φοιτητής της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Comenius στη Μπρατισλάβα, ορκίστηκε στις 15 Ιουλίου, αφού είχε αποσπάσει κατά τη διάρκεια της φοίτησής του εκεί 3 υποτροφίες, με σημαντικότερη την τελευταία δια της οποίας αποκτά Κόκκινο Πτυχίο (Pass with honor), το οποίο του χορηγήθηκε από τον Πρύτανη και τον Ρέκτορα του Πανεπιστημίου και συνιστά την ύψιστη τιμητική διάκριση για έναν φοιτητή. Ο ίδιος στη διάρκεια της τελετής εκφώνησε τον λόγο ως εκπρόσωπος των αποφοίτων, μια που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα χρονικά του συγκεκριμένου πανεπιστημίου.

Τα συγχαρητήρια μας απευθύνουμε βεβαίως και τους γονείς του Γρηγόρη, που πραγματικά δικαιούνται να είναι υπερήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις, αλλά και για την συγκροτημένη και με εξαιρετικό ήθος προσωπικότητα του παιδιού τους.

Εμείς, όλοι οι άνθρωποι της EMFASIS, που απλώς του ανοίξαμε το δρόμο για μια λαμπρή επιστημονική πορεία, ευχόμαστε από καρδιάς να έχει μια πραγματικά ξεχωριστή επαγγελματική σταδιοδρομία, που είμαστε βέβαιοι ότι θα την κερδίσει με την αξία του!

Εύγε Γρηγόρη!!!

Ο Γρηγόρης μετά την ορκωμοσία του, μας απέστειλε μία επιστολή την οποία οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε και τον ευχαριστούμε θερμά.

«Ονομάζομαι Γρηγόρης Παπαγεωργίου και φέτος ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με επιτυχία στην Φαρμακευτική σχολή του Comenius University in Bratislava.  Η φοίτηση μου στο πανεπιστήμιο διήρκησε 5 χρόνια (2011-2016). Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011 παρακολουθώντας θερινά μαθήματα (foundation courses) στον Εκπαιδευτικό Όμιλο EMFASIS, ώστε να προετοιμαστώ πλήρως για τις απαραίτητες εισαγωγικές εξετάσεις πάνω στα μαθήματα της Χημείας και της Βιολογίας.  Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου,  βραβεύτηκα 3 φορές (3 ετήσιες υποτροφίες) με χρηματικό έπαθλο από το ίδιο το Πανεπιστήμιο για την άριστη επίδοση μου, η οποία ήρθε με οργανωμένο διάβασμα, καθημερινές παρακολουθήσεις, συνέπεια και σωστό συντονισμό . Στις 15 Ιουλίου 2016, ημέρα της αποφοίτησής μας, είχα την τιμή να εκφωνήσω το λόγο εκ μέρους των υπόλοιπων συμφοιτητών μου, έχοντας λάβει την ύψιστη διάκριση του «κόκκινου πτυχίου» από τον Πρύτανη της σχολής.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς μου για την στήριξη τους, την αγάπη και την υπομονή τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για το ότι μου παρείχαν την ευκαιρία να σπουδάσω στο εξωτερικό και να αποκτήσω τόσες ξεχωριστές εμπειρίες!  Σαφώς, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του EMFASIS Educational Group για την στήριξη τους ακαδημαϊκά και προσωπικά στον καθένα από μας , αλλά κυρίως τον κ. Μένανδρο Εμφιετζόγλου,  ο οποίος με τακτικές επισκέψεις στη Μπρατισλάβα ήταν συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μας, πρόθυμος πάντα να βοηθήσει σε τυχόν δυσκολία .  Τέλος, βασιζόμενος στη προσωπική μου εμπειρία, πιστεύω πως στη σημερινή εποχή οι σπουδές στο εξωτερικό για ένα άτομο που θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες του, να διακριθεί αλλά ακόμα και να γνωρίσει νέες κουλτούρες και νοοτροπίες είναι μονόδρομος, και η Μπρατισλάβα και το Comenius University συγκεκριμένα, αποτελεί μια ιδανική επιλογή.» [gallery ids="3783,3784,3785,3786,3787,3788,3789"]  

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ