Ημέρα εξετάσεων και επιτυχίες για την Ιατρική του SLOVAK MEDICAL UNIVERSITY (SMU) στην Μπρατισλάβα

Αύγουστος 24. 2016 Ημέρα εξετάσεων και επιτυχίες για την Ιατρική του SLOVAK MEDICAL UNIVERSITY (SMU) στην Μπρατισλάβα

Στις 23/8/2016 και ώρα 9:00 π.μ. πραγματοποιήθηκαν και στέφθηκαν με επιτυχία για τους υποψηφίους της EMFASIS, οι εισαγωγικές εξετάσεις της Ιατρικής Σχολής του Slovak Medical University (SMU).

Οι εξετάσεις στα μαθήματα της Βιολογίας και Χημείας διεξήχθησαν στο μεγάλο ενιαίο αμφιθέατρο της Σχολής και διήρκησαν 3 ώρες, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς του πανεπιστημίου.

Όλοι οι φοιτητές μας ανταπεξήλθαν επιτυχώς στην εξεταστική δοκιμασία και εξασφάλισαν τη θέση και τη συνέχιση των σπουδών τους στην Ιατρική Σχολή. 

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι φοιτητές μας μαζί με τους γονείς τους άρχισαν τη διαδικασία εξεύρεσης σπιτιού , στην οποία η EMFASIS είναι πάλι αρωγός, προτείνοντας πάντα τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες, ώστε να τακτοποιηθεί και το θέμα της διαμονής τους και χωρίς άγχος να γυρίσουν στην Ελλάδα να μαζέψουν τα πράγματά τους και να επιστρέψουν με τις αποσκευές τους για την επίσημη εγγραφή στις 8/9/2016!  Οι άνθρωποι της EMFASIS είναι πάντα δίπλα τους για να τους καθοδηγήσουν!

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ